PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat grote lenteschoonmaak houden’

Het Eindhovens Dagblad voorspelt dat de aanvallers Luuk de Jong, Anwar el Ghazi en Johan Bakayoko als enige na de zomer nog in Eindhoven zullen spelen. Een grote schoonmaak lonkt namelijk.

“Het lijkt er niet op dat Thorgan Hazard haalbaar is voor volgend seizoen, gezien zijn salaris. Daarnaast is het PSV nog niet gelukt om Fábio Silva voor een langere periode vast te leggen, op huurbasis of via koop. Dat laatste is sowieso onmogelijk, omdat ‘Wolves’ niet wil verkopen.” Verder is het nog twijfelachtig of PSV langer door wil met huurling Savio.

Clubwatcher Rik Elfrink vervolgt in de krant: “Yorbe Vertessen komt na dit seizoen eerst nog terug van Union Sint-Gillis, waarna een beslissing over zijn toekomst volgt. Bij een andere huurling, Maxi Romero, gaat PSV in principe voor een verkoop. Vanuit FC Emmen kan Jeremy Antonisse nog terugkeren, maar een definitieve plek bij de A-selectie lijkt nog niet haalbaar.” En tot slot: “Spits Fodé Fofana? Alleen als hij fit blijft, heeft hij nog een kans(je) om bij de selectie te blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.