PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mo Ihattaren traint niet meer bij Juventus’

Mohamed Ihattaren zou niet meer in training zijn bij Juventus. Hier maakt Helene Hendriks melding van in het programma ‘Vandaag Inside’. Zijn poging om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen bij de Italiaanse club lijkt dan ook van korte duur te zijn geweest.

De voorbije dagen is Ihattaren veel in het nieuws. Hij heeft zijn huis in Vleuten te koop gezet, is getrouwd met Yasmine Driouech en zet naar verluidt zijn zinnen op een toekomst met haar in Dubai. Twee maanden geleden meldde hij zich nog bij Juventus, om zijn loopbaan op te pakken. “Hij was twee maanden geleden best goed op weg. Hij zou daar bij Juventus Next Gen in de Serie C spelen”, vertelt Hendriks.

“Maar hij is nu weer terug, traint niet meer en ik denk dat ze bij Juventus een dossier aan het opbouwen zijn om afscheid van hem te nemen.” Johan Derksen stelt dat Ihattaren als voetballer ‘afgeschreven kan worden’. “Dat loopt financieel natuurlijk verkeerd af met die jongeman. Hij is 21 en heeft wel een paar centjes verdiend, maar hij is daar zo doorheen, want hij leeft als een filmster met zijn gekke auto’s. Hij komt in de goot terecht en dan weet je wel wat er gebeurt.”

Hendriks weet dat de belangen van Ihattaren nu behartigd worden door diens broer. “Dat is misschien wel zijn grootste fout geweest”, haakt Derksen in. Ihattaren werd kortstondig begeleid door Wesley Sneijder, terwijl ook Gerald Vanenburg en Ali Dursun met hem aan de slag gingen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.