PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-verdediger had zondag bijna een Rolex binnen

Andre Ramalho is zondag een Rolex horloge misgelopen. Als de verdediger namelijk een doelpunt zou maken in de bekerfinale tegen Ajax dan zou hij deze van Xavi Simons krijgen. De Braziliaan maakte een goal, maar stond buitenspel.

In de video op Youtube van PSV gaf Ramalho aan dat hij een afspraak had met Simons. “Ik moet jullie zeggen: ik had vandaag bijna een Rolex gewonnen”, zei de reserveaanvoerder van de Eindhovenaren. “Xavi beloofde een Rolex als ik zou scoren en ik was dichtbij. Ik scoorde, maar het was buitenspel.”

Ramalho schoot in de 54e minuut de gelijkmaker binnen, maar de Braziliaan stond meters buitenspel. Even later scoorde Thorgan Hazard wel de 1-1 op aangeven van Simons. Door deze goal werd het verlengen en uiteindelijk moesten er strafschoppen genomen worden. Na een belabberde penalty van Edson Álvarez schoot Fábio Silva de winnende binnen en won PSV de KNVB Beker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.