PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV neemt deze zomer afscheid van twee middenvelders’

Bij PSV kunnen ze zich alvast gaan opmaken voor een vertrek van twee middenvelders. De kans is namelijk zeer groot dat Ibrahim Sangaré en Erick Gutierrez deze zomer een andere werkgever zullen gaan zoeken.

Gutiérrez speelde dit seizoen al 41 officiële wedstrijden, maar trainer Ruud van Nistelrooij liet hem in de meerderheid daarvan ‘slechts’ invallen. “Met die reserverol is de Mexicaan nu wel klaar”, zo schrijft Voetbal International. “Gutiérrez is nog niet klaar om terug te keren naar Mexico, de voetballer wil zijn carrière het liefst voortzetten in Europa.”

De PSV-middenvelder heeft nog een contract tot de zomer van 2025 in Eindhoven. De Eredivisie-topclub kan zodoende ‘enkele miljoenen’ verlangen voor Gutiérrez, die vorig jaar nog met Roger Schmidt naar Benfica kon verhuizen. Destijds tekende hij echter bij.

Volgens VI is het waarschijnlijk dat PSV twee nieuwe middenvelders aantrekt indien ‘Guti’ afscheid neemt. Het medium weet: “Want de kans dat ook Sangaré weggaat bij PSV is zeer groot. Hij staat al langer in de belangstelling van meerdere Premier League-clubs die door een clausule in het contract van de Ivoriaan 37,5 miljoen euro voor hem moeten betalen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.