PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

HARDE WOORDEN! PSV’er krijgt de volle laag

Xavi Simons staat er niet goed op bij de heren van Vandaag Inside. Ze vinden hem namelijk een aansteller eerste klas. Tijdens de bekerfinale hebben de heren Johan Derksen en Rene van der Gijp zich vreselijk zitten storen aan de jongeling van PSV.

Simons maakte tegen Ajax een ogenschijnlijk emotionele indruk en durfde na zijn wissel niet naar de strafschoppenserie te kijken. “Wat was er gebeurd als hij de beker had verloren?”, vraagt Van der Gijp zich af. Derksen: “Dan was hij waarschijnlijk gek geworden. dan was hij gaan huilen. Hij had nu nog zitten huilen, denk ik.”

Derksen is zeer gecharmeerd van Simons, maar hekelt diens houding. “Bij de penalty’s kijkt hij niet. Hij weet: dat is een een tv-moment. Vervolgens schieten ze de penalty’s erin en gaat hij op de knieën om onze liever heer te bedanken. Dan denkt hij: dat is weer een tv-moment. Hij denkt overal over na.”

Van der Gijp noemt Simons een ‘enorme dramaqueen’. “Zijn gezicht staat de hele tijd op huilen. Hij kreeg een tikkie op zijn enkel (van Owen Wijndal, red.) en toen lag hij volgens mij ook te huilen.” Derksen: “Voetballers verdienen een fortuin, maar zijn ook de boegbeelden van het Nederlandse topvoetbal waardoor ze een voorbeeld zijn voor duizenden jeugdspelers. Als ik dit gedrag dan zie…”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.