PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax mist een speler zoals PSV heeft lopen op het middenveld’

Joey Veerman voelt zich tegenwoordig helemaal op zijn plek bij PSV. Na een moeizame periode is hij inmiddels verzekerd van een basisplaats onder trainer Ruud van Nistelrooy. Tijdens de podcast van FCUpdate gaan ze hier verder op in.

“Hij was wéér de beste van het veld”, aldus host van de podcast Stan Timmerman. Thijs Meijaard, redacteur van FCUpdate, keek de finale ook en schoof aan bij de podcast. “Veerman was vorige week ook al heel goed (in Eindhoven tegen Ajax, red.). En Koeman zat op de tribune. Veerman is eigenlijk de speler die Ajax nu mist op het middenveld”, concludeert Thijs.

Veerman heeft dit seizoen inmiddels negen keer gescoord en fungeerde dertien keer als aangever voor een teamgenoot. In de bekerfinale heeft hij dan geen assist of treffer mogen bijschrijven, maar belangrijk was hij wel. “Hij stak er met kop en schouders bovenuit op het hele veld. Iedereen was eigenlijk heel slordig en onrustig aan de bal, hij hield altijd het overzicht en durfde ook risico te nemen met zijn passes. Het was bij vlagen een genot om naar te kijken”, is Thijs lovend over de geboren Volendammer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.