PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Topclub mengt zich in de strijd om speler die PSV graag wil hebben’

De kans lijkt aanzienlijk dat Milan van Ewijk na de zomer niet meet voor SC Heerenveen voetbalt. Het Portugese Sporting Portugal wil namelijk voor hem toeslaan. Hier maakt De Leeuwarder Courant melding van.

In januari meldde Sporting Portugal zich al in Heerenveen, maar een tussentijdse transfer bleef uit. De club uit Lissabon wil deze zomer een nieuwe poging wagen. Het ligt zelfs voor de hand dat de club uit de Primeira Liga spoedig een bod gaat neerleggen voor Van Ewijk.

De 22-jarige Van Ewijk wil zelf graag de overstap maken naar Sporting Portugal. Zijn huidige verbintenis in Heerenveen loopt nog twee jaar door, waardoor de Friezen een miljoenenbedrag kunnen verlangen voor de jeugdinternational.

De naam van Van Ewijk viel al eerder in relatie tot PSV, Fulham en een aantal andere clubs. Hij is uitgegroeid tot een van de smaakmakers van sc Heerenveen. Vooral zijn aanvallende vermogen heeft veel indruk gemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.