PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt uitstekend nieuws te horen na positieve gesprekken’

In gesprek met ESPN heeft PSV-directeur Earnest Stewart aangegeven dat ze in gesprek zijn met het management van Xavi Simons. En dat de gesprekken tussen beide partijen goed verlopen.

“Het mag duidelijk zijn dat als een speler zich zo ontwikkelt wij hem heel graag veel langer hier willen houden”, aldus Stewart. “Daarbij zijn ook andere dingen belangrijk, ook voor hem. Zo hoog mogelijk eindigen dit seizoen met PSV en de Champions League halen. De onderhandelingen gaan de goede kant op.”

Over een mogelijk langer verblijf van de huurlingen wilde Stewart niet al te diep ingaan. “Ik ga nu niet over namen praten, maar we gaan bij PSV wel doorselecteren”, zo gaf hij aan. “Een aantal spelers zoals Branthwaite heeft het uitstekend gedaan, maar je wil heel graag zelf spelers hebben. Het huren van spelers moet pas op een later moment gebeuren.”

Shurandy Sambo is een van de spelers die zal aansluiten bij de A-selectie. “In principe halen we alle spelers terug”, zei hij daarover. “Ik heb nu alle spelers zelf live zien spelen en de bedoeling is wel dat ze allemaal terugkomen zodat we de volgende stappen kunnen zetten. Maar Sambo doet het uitstekend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.