PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Kuip-baas lamgeslagen na vernielingen tijdens bekerfinale’

Er blijkt flinke schade te zijn aangericht in De Kuip gisteren tijdens de wedstrijd Ajax – PSV. De Eindhovenaren wonnen de beker ten koste van de Amsterdammers na strafschoppen.

Fansite 1908 schrijft dat er ‘wederom een spoor van vernieling’ is achtergelaten door Ajax-supporters. Uit foto’s op social media blijkt dat er onder meer stadionstoeltjes, wc-potten en wasbakken zijn vernield door aanhangers van de rivaal uit Amsterdam.

Het is niet voor het eerst dat Ajax-supporters voor schade zorgen in De Kuip. Vorig jaar stonden Ajax en PSV eveneens tegenover elkaar, met ook destijds grote schade tot gevolg. Feyenoord schakelde destijds de KNVB in om de financiële schade te verhalen op Ajax.

Over de nieuwe kostenpost is niets bekend. De nieuwe schade zal in ieder geval geen positief effect hebben op de eventuele gesprekken over een terugkeer van uitsupporters bij wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.