PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zal deze zomer meewerken aan een vertrek’

Joel Drommel staat zondag in de bekerfinale tussen Ajax en PSV tussen de palen bij de Eindhovenaren. En dit zou zomaar eens zijn laatste keer kunnen zijn.

Trainer Ruud van Nistelrooij sprak vrijdag op de persconferentie nog vleiende woorden richting Drommel. “Joël is voor ons een hele belangrijke speler. Het is een hele goede keeper. Zeker als je ziet hoe hij zich heeft opgesteld. Wij zien in hem de potentiële eerste keeper.”

Mooie woorden van Van Nistelrooij, maar een vaste basisplaats is ver weg. Het einde van zijn PSV-periode lijkt zelfs in zicht. “Met de basisplaats in de bekerfinale krijgt Drommel de kans om een visitekaartje af te geven richting geïnteresseerde clubs”, zo concludeert De Telegraaf vrijdag.

Daar legt het medium aan toe: “PSV is bereid om in de komende window mee te denken, als zich gegadigden voor hem melden, enerzijds om de ontwikkeling van Drommel niet te blokkeren, anderzijds omdat hij qua salaris en transferwaarde een dure tweede keeper is. In januari was er al interesse van clubs als Spezia en Espanyol, maar was een vertrek nog onbespreekbaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.