PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Schandalig dat PSV en Feyenoord boven ons staan’

Jurrien Timber is zeer ontevreden over zijn Ajax dit seizoen. Hij vindt dat ze ondanks de zomerse leegloop gewoon kampioen van Nederland hadden moeten worden.

In gesprek met De Telegraaf wordt Timber een aantal stellingen voorgelegd, waaronder: ‘Als we geen tweede worden óf de beker niet pakken, moeten we ons kapot schamen’, iets waar hij het mee eens is. “Ik vind dat we ons al moeten schamen dat we geen eerste worden, dus nu helemaal. We kunnen de beker nog pakken en daar moeten we alles voor geven. Natuurlijk is het ook met de eventuele bekerwinst niet het seizoen dat we wilden, maar dan hebben we in elk geval iets tastbaars.”

Het Ajax van dit seizoen kent een groot aantal veranderingen ten opzichte van vorig jaar, iets wat volgens Timber geen rol mag spelen. “Je moet kampioen worden. Ongeacht wat voor een team je hebt of wat er gebeurt. De vele wisselingen en onrust binnen de club mogen geen invloed hebben op onze prestaties. We hadden ook zeker kampioen kunnen worden, maar hebben onnodig veel punten laten liggen. De serie van zeven wedstrijden zonder competitiezege heeft ons opgebroken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.