PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ibrahim Sangaré laat zich uit over volgend seizoen’

Het is niet uitgesloten dat Ibrahim Sangaré na de zomer nog bij PSV speelt. De Ivoriaanse middenvelder heeft de clubs voor het uitzoeken en heeft gelimiteerde transfersom in zijn contract van 37,5 miljoen euro. Toch heeft hij zelf nog niets besloten.

Hij vertelt in een interview met het Algemeen Dagblad dat hij het nog altijd uitstekend naar zijn zin heeft in Eindhoven. Hoewel hij met PSV aan een turbulent seizoen bezig is en zelfs even op de reservebank terechtkwam, stelt hij dat de topsportmentaliteit bij de club hem scherp houdt. Het zorgt ervoor dat hij de voorbije jaren een duidelijke ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Sangaré sluit in gesprek met het medium daarom niet uit dat hij volgend seizoen in een andere competitie speelt. “Ik ben nu alleen maar bezig met de bekerfinale, daarna het einde van de Eredivisie en dan is er even vakantie. Mijn zaakwaarnemer informeert me zodra er iets concreet wordt”, laat hij daarover weten.

“Vorig jaar hadden meerdere ploegen al belangstelling, maar vond ik het allemaal te laat om nog een stap te maken. Ik wil graag een complete voorbereiding draaien bij een team waar ik voetbal. Het aanpassen aan de omgeving, misschien een andere speelstijl en een nieuw team kost altijd tijd. Die tijd moet je nemen. Na mijn vakantie kan er misschien iets gebeuren, maar ik ben hier ook gelukkig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.