PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik vind dat Ruud van Nistelrooij het prima doet’

Guus Hiddink vindt dat PSV aan een prachtig seizoen bezig is. De landstitel is dan uit zicht, maar ze staan wel in de bekerfinale en lijken af te steven op Champions League-voetbal.

“PSV is al vijf of zes jaar zonder Champions League. De tweede plek moet gehaald worden”, oordeelt Hiddink in gesprek met Vandaag Inside. Toch is hij te spreken over zijn oude club. “PSV heeft grote spelers moeten verkopen in de winter, die veel doelpunten opleverden. Ik vind dat Ruud van Nistelrooij het prima doet. Ze hebben een prachtig seizoen.”

René van de Kerkhof kijkt iets kritischer naar de situatie. “Er is maar één titel en dat is kampioen worden.” Zondag kan de ploeg van Van Nistelrooij wel een prijs pakken. Ajax is de tegenstander in de finale van de KNVB Beker.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.