PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dubbele meevaller aanstaande voor Ajax in bekerfinale’

Het zou zomaar kunnen dat Ajax-trainer John Heitinga in de bekerfinale gebruik kan gaan maken van Mohamed Kudus en Devyne Rensch. De twee spelers staan na blessureleed weer op het veld bij de Amsterdammers.

Rensch staat al ruim een maand aan de kant met een bovenbeenblessure, terwijl Kudus enkele weken geleden uitviel met een kwetsuur aan zijn hamstring. Op de persconferentie voorafgaand aan de bekerfinale krijgt Heitinga hoe de zaken er fysiek voor staan. “Bij mij goed”, grapt de trainer van Ajax. “Ik denk dat ik wel kan spelen, maar niet de hele wedstrijd.”

Daarna vertelt Heitinga op serieuzere toon over Kudus en Rensch. “Vandaag (vrijdag, red.) hebben ze een gedeelte meegedaan. Nu moeten we de reactie afwachten. Morgen (zaterdag, red.) zullen er knopen doorgehakt worden. Als er geen reactie lijkt te zijn, gaan we morgen het gesprek aan met de spelers. De een is er natuurlijk wat langer uit geweest dan de ander, maar ze staan weer op het veld. Dat is in ieder geval een plus.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.