PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jason van Duiven staat voor Eredivisie-transfer’

Heracles wil zich komend seizoen op huurbasis gaan versterken met de jonge spits Jason van Duiven. Hij maakt momenteel furore in de KKD bij Jong PSV. Hier maakt het lokale medium Tubantia melding van.

Aanstaande vrijdag neemt Heracles het op tegen Jong PSV, de Tukkers staan op de rand van promotie terug naar de Eredivisie. “Ik kan me trouwens nog herinneren dat die eerste wedstrijd in Eindhoven tegen Jong PSV heel moeizaam verliep”, weet Kuitert. “Met Van Duiven in de spits. Die speelt nog, toch?”

“Die speelt nog ja”, haakt Heracles Almelo-watcher Ralph Blijlevens in. “Hij heeft een tijdje terug nog een hattrick gemaakt namens Jong PSV. Die jongen is zich daar bij dat Jong PSV wel goed aan het ontwikkelen dit seizoen. In Almelo hebben ze nog de hoop dat hij een keer wordt uitgeleend, maar hij heeft zelf ook al eens geroepen dat hij gaat voor PSV 1. Maar hij zal toch aan vlieguren moeten komen. En dat kan hij mooi op vertrouwde grond doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.