PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Koeman lijkt het niet te zien zitten in deze PSV’er’

Ronald Koeman lijkt geen grote fan te zijn van PSV-middenvelder Joey Veerman. Deze conclusie trekt journalist Mike Verweij. Zondagavond was de bondscoach te gast bij Studio Voetbal en somde hij de nodige kandidaten op voor het middenveld bij Oranje, maar de naam van Veerman noemde hij niet.

Koeman werd gevraagd naar het perspectief van Tijjani Reijnders. Hij zei de middenvelder van AZ te vergelijken met andere middenvelders als Mats Wieffer, Marten de Roon, Jordy Clasie, Teun Koopmeiners en Kenneth Taylor. “Het ging over een hele rits middenvelders, maar de naam die niet viel, en dat vond ik heel opmerkelijk, was Joey Veerman”, zegt Verweij maandag in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

“Dat vond ik echt absurd”, vervolgt de Ajax-watcher. “De vorige keer gaf Koeman aan dat hij eerst Jordy Clasie had gepolst en later uitkwam bij Joey Veerman, die moest wijken door kipkerriegate. Koeman ziet het niet zo zitten in Joey Veerman. Dat vind ik sowieso al onbegrijpelijk en zeker na gisteren. Ik vond Veerman de beste man aan PSV-zijde.”

One thought on “‘Koeman lijkt het niet te zien zitten in deze PSV’er’

  1. Hij zal er nog om gaan smeken wachten is hier de gouden regel.
    Alweer een Groninger die zijn kop laat hangen aan die Ajax kliek.
    Je gaat er nog spijt van krijgen Koeimans.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.