PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Joey Veerman maakt strijdplan bekend voor bekerfinale’

Joey Veerman pleit ervoor om niets te veranderen aankomende zondag ten opzichte van afgelopen zondag. PSV wist toen in eigen huis Ajax met 3-0 te verslaan. “Als je 3-0 wint thuis, dan zou ik het lekker zo laten.”

“Het kan een mooie zondag worden”, denkt Veerman hardop bij ESPN. “Ik zou ook weinig veranderen.” De middenvelder was samen met Xavi Simons de grote uitblinker in de wedstrijd in het Philips Stadion. De bekerfinale in De Kuip zal weer een andere wedstrijd zijn, maar Veerman pleit om de wedstrijd op dezelfde manier aan te pakken.

De Volendammer geeft ook toe dat hij Ajax erg slecht vond en dat hij in het veld voelde dat PSV veel beter was. “Ze worden op het einde met Brian Brobbey iets gevaarlijk, maar verder geen enkel moment.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.