PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Clubwatcher komt met fraai nieuws voor PSV naar buiten’

Rik Elfrink, clubwatcher van PSV denkt dat Xavi Simons ook na de zomer nog actief is bij de club. De jongeling heeft nog een vierjarig contract bij de Eindhovenaren.

Hij heeft een speciale clausule in zijn contract staan waardoor hij in de zomer voor een bedrag van twaalf miljoen euro kan terugkeren naar Paris Saint-Germain. PSV wil de seizoensrevelatie aan boord houden en hem een nieuw contract laten tekenen, maar het is nog onduidelijk of dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

In Eindhoven heeft men goede hoop dat Simons nog een jaar blijft. “Ik denk wel dat het vrij zeker is”, zegt Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, in een video-item van Vandaag Inside. “Maar goed, je hebt natuurlijk eerst de krabbel op papier nodig. Ik denk dat hij uiteindelijk gewoon gaat blijven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.