PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil toeslaan voor Belgische mandekker’

PSV heeft interesse in mandekker Lukas Willen van Zulte Waregem. Ze zouden hem in de zomer willen overnemen van de Belgische club. Hier maakt het medium ‘Het Nieuwsblad’ melding van.

In Waregem speelt de 19-jarige centrale verdediger naast oude bekende Timothy Derijck, die ook een aantal jaar in Eindhoven heeft gespeeld. Zulte Waregem is alleen niet zomaar van plan om Willen te laten gaan, want de degradant wil graag met hem door.

Op dit moment wil PSV ook graag verder met Fedde Leysen, meldt Rik Elfrink. Op dit moment speelt de 19-jarige verdediger nog al zijn wedstrijden bij Jong PSV, maar de Eindhovenaren zien wel zijn potentie en gaan graag met hem om tafel.

Ruud Vormer speelt ook bij Zulte Waregem en lijkt geen trek te hebben om te spelen in de Belgische tweede klasse. De middenvelder had al een akkoord met zijn team over een tweejarig contract, maar dat ging alleen in werking in het geval van een ontsnapping aan degradatie. De verwachting is dat de nodige clubs belangstelling voor hem zullen tonen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.