PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Opvallend nieuws rondom Noni Madueke’

Afgelopen winter maakte Noni Madueke de overstap van Chelsea naar PSV. Ze betaalden maar liefst een transfersom van 35 miljoen euro voor hem. Maar een groot succes is het niet te noemen. Mede doordat er nog zeven andere nieuwe spelers bijkwamen in de winter zit hij zelfs regelmatig helemaal niet bij de selectie.

Tot dusver speelde Madueke slechts 215 minuten mee, verdeeld over vijf optredens. Onder meer Mykhailo Mudryk, Christian Pulisic en Raheem Sterling kregen de voorkeur van Graham Potter, alsook van diens tijdelijke opvolger Frank Lampard. Football.London vraagt zich dan ook af: hoe nu verder voor Madueke bij Chelsea? Komende zomer komt immers ook Christopher Nkunku er nog bij als extra concurrent op Stamford Bridge.

“Een verhuur zou een oplossing kunnen zijn voor Madueke voor het seizoen 2023/2024. Dat zou het beste zijn voor zijn carrière, al zien we wel vaak dat spelers na een verhuur niet meer terug weten te keren in de hoofdmacht van Chelsea..”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.