PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joey Veerman geeft Ajax alvast een waarschuwing

PSV wil morgen tegen Ajax de drie punten in Eindhoven houden. En als het aan middenvelder Joey Veerman ligt dan maken ze er een beladen potje van.

“We staan beiden op 59 punten, het wordt dus een geweldige wedstrijd”, blikt Veerman vooruit met Voetbal International. “Omdat we volgende week de bekerfinale spelen, zou het mooi zijn als we ze nu zondag al zouden kunnen pakken. Eén van de twee kan een behoorlijke tik uitdelen.”

“Ik weet niet of het al direct beslissend is voor de tweede plek. Zij hebben met ons, AZ thuis en FC Twente uit nog een lastig programma, maar zij hebben wel een beter doelsaldo dan wij. Willen we dat goed maken, zullen we vol voor de winst moeten gaan. Wij moeten ook winnen. Wij spelen thuis, dus ik verwacht een heel mooi sfeertje.”

De vorige editie van PSV – Ajax in Eindhoven was nog zonder publiek. “Dat was met die bal wél of niet over de zijlijn.. Een klote beslissing van de scheidsrechter. Laatst bij FC Utrecht-FC Volendam werd een goal wél afgekeurd, na precies hetzelfde moment. Het was vorig jaar een beladen potje zonder publiek. Laten we er dan nu een beladen potje met ons publiek van maken. Dat is voor ons ook lekker.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.