PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Getergde Marc Overmars wil PSV een hak zetten’

Marc Overmars de technisch directeur van Royal Antwerp wil Branco van den Boomen in de zomer proberen over te nemen van Toulouse. Ook PSV is in de markt voor de middenvelder die in het bezit is van een aflopend contract.

Zes doelpunten en maar liefst twaalf assists heeft Van den Boomen dit seizoen bij Toulouse achter zijn naam staan. De 27-jarige middenvelder verruilde in 2020 De Graafschap voor de toenmalig Ligue 2-club en maakte met Toulouse een behoorlijke opmars in Frankrijk. Les TFC promoveerde afgelopen seizoen naar het hoogste niveau van Frankrijk en weet zich zonder enige moeite staande te houden met de in Nederland geboren Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Zakaria Aboukhlal en dus Van den Boomen wekelijks in de basis.

Voor Van den Boomen lijkt er komende zomer na drie seizoenen mogelijk een einde te komen aan zijn Franse avontuur. De middenvelder beschikt over een aflopend contract en stond de voorbije weken al in de belangstelling van PSV, de club waar hij van kinds af aan al fan van was. “Ik zou het wel mooi vinden, die club heb ik altijd een warm hart toegedragen”, vertelde de middenvelder uit Veldhoven onlangs aan Ziggo Sport.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.