PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zonder hem zou PSV slechts een middenmotor zijn’

Journalist Mike Verweij kan genieten van het spel van Joey Veerman. Volgens hem had PSV er zonder hem heel anders voorgestaan in de competitie.

Hij vertolkte zondag een belangrijke rol bij de 2-3 zege van PSV op Volendam. Bij zowel het eerste als tweede Eindhovense doelpunt verzorgde de middenvelder de voorassist. “Als je die pass bij de 0-1 en 0-2 van PSV ziet…”, spreekt Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf zijn bewondering uit.

Waar Veerman bij twee doelpunten betrokken was, miste hij in de slotfase wel een grote kans op de 2-4. “Dat was een redelijke kans”, zegt Verweij voor gevoel voor understatement. “Maar haal Joey Veerman weg en ik denk dat PSV rond plek tien speelt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.