PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik voorspel zondag dit resultaat tussen PSV en Ajax’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op het programma in de Nederlandse Eredivisie. En analist Aad de Mos denkt dat de Eindhovenaren deze confrontatie gaan winnen. Volgens hem zijn ze momenteel namelijk een stukje verder dan de Amsterdammers.

“PSV en Ajax hebben allebei zwakke punten, kijk maar naar de verdediging. Enorm kwetsbaar”, zegt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “PSV heeft natuurlijk de Johan Cruijff Schaal gepakt ten koste van Ajax en in de competitie zeer overtuigend gewonnen in de Johan Cruijff Arena. Ik zet mijn centen op PSV.”

De trainer in ruste ziet genoeg kansen voor PSV tegen Ajax. “Ze zijn goed met spelhervattingen en dat is tegen Ajax van belang, want die hebben weinig koppers. PSV kan thuis ook net wat meer. Het is de wedstrijd van bijna veertig miljoen euro, hè”, wijst hij op de strijd om het tweede Champions League-ticket. “Dit is dé belangrijkste wedstrijd.”

Om de meeste kans te maken op een goed resultaat, zou Guus Til moeten spelen. “Dat is een levensgevaarlijk wapen, want Ajax heeft moeite met lopende spelers. En hij scoort makkelijk. Ik zou er niet aankomen.” De uitslag, aldus De Mos: “PSV wint met 3-1.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.