PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Clubiconen zijn niet te spreken over het gedrag van PSV’er’

PSV-iconen Willy en René van de Kerkhof zijn niet te spreken over het gedrag van Xavi Simons na zijn wissel tegen FC Volendam. In de 69ste minuut werd hij naar de kant gehaald en was het daar zichtbaar niet mee eens.

“Voetbal is een teamsport maar Xavi denkt blijkbaar dat hij de enige is die kan voetballen. Hij is volkomen terecht gewisseld”, klinkt het in de Willy en René Podcast. Waar Simons doorgaans in positieve zin opvalt bij PSV, was hij in Volendam niet in zijn beste doen. “Van Aanholt ging wel drie keer langs hem buitenom maar hij verdomt het om die bal te geven”, aldus een geërgerde Willy van de Kerkhof. “Dan denk ik: wat mankeert jou? Hij denkt blijkbaar dat hij de enige is bij PSV die kan voetballen maar het is wel een teamsport. Hij keek als een kind dat geen lolly kreeg maar dit is wel een keer goed voor hem.”

Ook Jordan Teze maakte geen goede indruk op de gebroeders. “Dat zo’n jongen zo slecht kan spelen… Achterin was het bij PSV af en toe echt een drama”, stelt René van de Kerkhof. “Dat zo’n spelertje van Volendam gewoon drie man van PSV in de luren kan leggen zonder dat hij wordt neergelegd. Nee, wij zeggen: gaat u maar voor. Huilen met de pet op.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.