PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV’er weigerde gisteren zelf om te spelen tegen Volendam

PSV wist op bezoek bij FC Volendam met 2-3 te winnen. Vooral verdedigend maakte de Eindhovenaren een kwetsbare indruk. En dat kwam mede doordat de Fransman Olivier Boscagli ontbrak.

Hij is pas net terug van een afgescheurde kruisband en wenst daarom (nog) niet op kunstgras te spelen. “Ik wil wel, maar hij niet”, onthult Ruud van Nistelrooij bij ESPN. De coach koos derhalve voor Jarrad Branthwaite naast André Ramalho achterin.

‘Of ik het begrijp? Nou, ik respecteer het..’ “Als een speler er na zijn blessure dusdanig veel moeite mee heeft, dan moet je het ook niet willen. Het is zijn keuze. Of ik het begrijp? Nou, ik respecteer het.”

“Ik weet: als je gaat forceren, heeft het geen zin. Het is beter om niet iemand op te stellen die er niet volledig voor kan gaan”, vervolgt Van Nistelrooij, die zelf ook niet gek is op plastic gras. “Niemand houdt van kunstgras, maar dit is wel het beste kunstgras van Nederland.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.