PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Dubbele opsteker voor PSV in aanloop naar topper met Ajax’

Aanstaande zondag staat de kraker tussen PSV en Ajax op de kalender in de strijd om de tweede plek in de Nederlandse Eredivisie. Inzet is een plek in de voorronde van de Champions League. Een cruciaal duel natuurlijk.

Trainer Ruud van Nistelrooij kan de fans alvast verblijden met twee keer goed nieuws richting de kraker. Allereerst zal Phillipp Mwene namelijk weer inzetbaar zijn. De afgelopen wedstrijden moest de Oostenrijkse international nog laten schieten wegens hamstringklachten die hij opliep in het duel met Vitesse, maar Van Nistelrooij gaat er vanuit dat Mwene tegen Ajax zijn rentree kan gaan maken. Of dat middels een basisplaats zal zijn, gaat de coach in de komende dagen beslissen. Jordan Teze verving hem, maar maakte geen al te verpletterende indruk op rechtsachter.

Verder zal ook Olivier Boscagli ‘gewoon’ weer present zijn zondag. De Fransman wilde zondagmiddag tegen FC Volendam (2-3) niet meedoen wegens kunstgras en zal het plastic voorlopig nog wel even vermijden. PSV en Van Nistelrooij ‘respecteren die beslissing’, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

De krant schrijft tot slot nog: “De Eindhovenaren missen momenteel alleen nog Mauro Júnior en Armando Obispo in hun selectie. Daarnaast is aanvaller Sávio naar Brazilië onder 20, dat binnenkort een toernooi speelt in Zuid-Europa.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.