PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Opgeleefde PSV’er overwoog te vertrekken uit Eindhoven’

Joey Veerman moest dit seizoen een aantal keer plaatsnemen op de reservebank bij PSV.  Iets wat de middenvelder helemaal niet lekker zat. Hij overwoog dan ook even om te vertrekken.

“Het was wel even wennen om na de winterstop een aantal wedstrijden op de bank te zitten. Ik had dat bij PSV niet zo lang meegemaakt en bij mijn vorige clubs ook niet”, vertelt Veerman aan De Telegraaf. “Een dag na de wedstrijd had je dan een training voor de wisselspelers. Van tevoren dacht ik dan ’ik ben er helemaal klaar mee’, maar dan ging ik het veld op en wist ik toch vol gas te geven. Dat heb ik volgehouden. Daarin ben ik wel een stuk veranderd.”

Veerman, die enige cynisme vertoonde, erkent dat ook een tussentijds vertrek in zijn hoofd speelde. “Ik kan niet ontkennen dat er inderdaad contact is geweest tussen clubs en mijn zaakwaarnemer. Dat krijg je als je op de bank zit, terwijl de window nog open is. Dat ziet dan iedereen en daar wordt dan over gepraat. Je bent chagrijnig en je wil van alles op dat moment.”

De Volendammer is blij dat hij uiteindelijk bij PSV bleef, waar hij nu weer basisspeler is. “Ik zit hier alles bij elkaar nog niet eens anderhalf jaar. Ik heb het enorm naar mijn zin en we wonen hier ook prima. Het was ook niet echt het idee om alweer te vertrekken, maar door de teleurstelling speelde dat wel even door mijn hoofd.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.