PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV-speler lijkt na vijf jaar te vertrekken’

Erick Gutierrez weet niet of hij volgend seizoen nog voor PSV speelt. Dit laat hij weten in een gesprek met het Eindhovens Dagblad. De Mexicaan is al vijf jaar onderdeel van de Eindhovense formatie.

In de zomer van 2018 maakte Gutiérrez de overstap van Pachuca. Waar hij het in zijn eerste seizoen vooral moest stellen met invalbeurten, groeide hij in de jaren die volgden uit tot een betrouwbare speler in de Eredivisie. De afgelopen vijf jaar bouwde hij achter de schermen bovendien zijn leven op in Eindhoven.

“Mijn kinderen zijn nu drie en vier jaar oud, hier geboren en helemaal gewend aan de omgeving”, zo vertelt Gutiérrez, die inmiddels 27 jaar oud is, over zijn bijzondere band met de Noord-Brabantse stad. “Het is voor altijd de plek waar mijn grootste geluk de eerste stappen in het leven zette.”

Hoewel hij nog een contract heeft dat tot de zomer van 2025 loopt, sluit Gutiérrez niet uit dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen in Eindhoven. “Ik ben hier straks vijf jaar en de club zit in mijn hart, voor altijd. Als er aanbiedingen komen, bekijk ik die rustig met mijn zaakwaarnemer en is het ook belangrijk wat PSV wil.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.