PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Premier League-top houdt PSV’er nauwlettend in de gaten’

Xavi Simons staat er goed op bij de clubs uit de Premier League. Vrijwel de gehele top houdt de verrichtingen van de PSV’er nauwlettend in de gaten. Volgens de Turkse journalist zijn Journalist Ekrem Konur zijn Arsenal. Liverpool en Chelsea voor hem in de markt.

Simons werd recentelijk ook gelinkt aan FC Barcelona. In eerder stadium linkten verschillende media hem aan een overstap naar de Catalaanse topclub, waar hij eerder in de jeugdopleiding speelde. SPORT wist eerder echter te onthullen dat er géén sprake is van een hereniging.

De aanvallende middenvelder is bezig aan zijn eerste seizoen in PSV-tenue. Met zeventien doelpunten en negen assists in veertig wedstrijden is hij van grote waarde gebleken voor de Eindhovense formatie. Zijn huidige contract loopt door tot medio 2027.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.