PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vraagtekens bij de houdbaarheidsdatum van PSV-aanvaller’

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez zet zijn vraagtekens bij de houdbaarheidsdatum van spits Luuk de Jong. Als PSV volgend seizoen een gooi naar de titel wilt doen, moet hij in zijn ogen misschien wel worden vervangen.

Hij kwakkelde dit seizoen met blessures, maar is weer fit en lijkt steeds belangrijker te worden voor PSV, maar Perez volgt de terugkeer van de spits met argusogen. “Ik ben één van de grootste fans van Luuk de Jong”, begint de Deen bij Dit Was Het Weekend. “Hij is een zeer waardevolle speler, maar als hij in de spits staat bij PSV is er geen dynamiek. Het is zó traag…”

“Dus wat doet PSV? De lange bal spelen op De Jong. Maar ze moeten juist meer spelers hebben die breed en diep lopen en ruimte maken voor anderen”, vervolgt Perez, die zich afvraagt wat de ‘einddatum’ is van De Jong. “Ik kan me voorstellen dat hij na al die jaren niet meer de absolute aanvalsleider van PSV moet zijn. Misschien kunnen ze hem gaan gebruiken als stand-in.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.