PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Goed nieuws voor PSV in de strijd om plaats twee’

Goed nieuws voor PSV-trainer Ruud van Nistelrooy. Op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Excelsior maakt hij melding dat de lappenmand langzaam aan het leegstromen is.

Aankomende zaterdag staat Walter Benítez na een periode van blessures weer onder de lat. Hoewel Joël Drommel de laatste weken in het basisteam mocht beginnen en het tijdens zijn optredens uitstekend deed, geeft Van Nistelrooij aan dat zijn vertrouwen weer zal uitgaan naar Benítez. Drommel neemt daarom plaats op de reservebank.

Verder had de oefenmeester over de achterhoede eveneens goed bericht. Hij besloot in het bekerduel van deze week tegen Spakenburg Olivier Boscagli en Jarrad Branthwaite niet mee te nemen, maar de spelers zijn fit genoeg om tegen Excelsior wel speelminuten te maken. Hetzelfde geldt voor Anwar El Ghazi, die eerder vanwege ziekte ontbrak.

PSV doet in de Nederlandse competitie nog volop mee voor het behalen van de tweede plaats. Bovendien zit het in de finale van de KNVB Beker, waarin het in de Kuip eind april Ajax treft. Een week eerder staan beide clubs tegenover elkaar in de Eredivisie, waarbij het bereiken van de voorronde van de Champions League op het spel staat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.