PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vinnig PSV stuurt brief naar de KNVB

PSV heeft een vinnige brief gestuurd naar de KNVB naar aanleiding van de homofobe spreekkoren richting Xavi Simons. De Eindhovenaren zijn teleurgesteld in sommige supporters van Spakenburg en wijzen volgens het ANP op eerdere gebeurtenissen.

De Spakenburg-fans zongen dinsdagavond veelvuldig X’avi Simons is homo’, terwijl directieleden van PSV de dans ook niet ontsprongen. Een woordvoerster van de club geeft aan wat er in de brief, die naar Zeist gaat, staat. “Wij hebben beschreven wat er is gebeurd en hoe wij er tegenaan kijken.” Op dinsdagavond sprak de PSV-directie het Spakenburg-bestuur al aan op het vertoonde wangedrag en de homofobe spreekkoren.

In de brief verwijst PSV naar eerdere gebeurtenissen en verwijten ze de KNVB dat het met twee maten meet. De Eindhovense club kreeg eerder dit seizoen nog een boete 20.000 euro vanwege antisemetische spreekkoren tijdens het Johan Cruijf Schaal-duel met Ajax. De Eindhovenaren weigerden dit aanbod echter te accepteren. Uiteindelijk kwam de boete op 12.500 euro uit.

One thought on “Vinnig PSV stuurt brief naar de KNVB

  1. ~Ik vrees met groote vrezen dat deze reactie alleen maar meer van dit soort kwalligheden veroorzaakt, Degene die dit doen hebben nl heel weinig verstand, Ze kunnen alleen schelden misschien moet je precies omgekeerd reageren, kijk deze jongen is nu al zo goed, hij zal hier altijd mee e maken krijgen. Jaloezie is hier natuurlijk debet aan. Ik ben alleen bang dat Xavi op een gegeven moment zegt en nu is het genoeg in Nederland ik stap op. n dan hebben ze precies wat ze ermee wilden bereiken, Dat P S V nooit meer iets van betekenis zal zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.