PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

OFFICIEEL: Einde seizoen voor mandekker van PSV

Armando Obsipo komt dit seizoen niet meer in actie voor PSV. Hij is afgelopen week geopereerd en een lange revalidatie wordt verwacht. Dit heeft de club bekendgemaakt via haar digitale huis.

Toen Obispo in de laatste wedstrijd voor de interlandperiode inviel bij Vitesse, ging het mis. De stopper liep een kwetsuur aan zijn knie op. Voetbal International maakte al bekend dat het mogelijk einde seizoen was voor het opleidingsproduct van PSV. De nummer drie van de Eredivisie bevestigt nu dat we Obispo in de huidige voetbaljaargang niet meer terug gaan zien.

Obispo moet langdurig gaan herstellen na een knieoperatie die hij in Engeland onderging. Hoeveel tijd zijn herstel precies in beslag gaat nemen, is nog onduidelijk. Ook laat PSV in het midden wat er precies aan de hand is met de knie van Obispo.

De jeugdinternational begon het seizoen nog als basisspeler in Eindhoven, maar later werd hij voorbij gestreefd door Jarrad Branthwaite. Het was op voorhand niet uitgesloten dat Obispo komende zomer een transfer zou gaan maken. Het is nu echter de vraag of dat er nog in zit, nu Obispo dus een flinke blessure heeft opgelopen. In Eindhoven heeft hij nog een verbintenis tot medio 2025.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.