PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jordan Teze bezig aan laatste maanden bij PSV’

Het ziet ernaar uit dat Jordan Teze bezig is aan zijn laatste maanden bij PSV. De mandekker is namelijk zijn vaste basisplaats kwijtgeraakt bij de Eindhovenaren.

“Ik denk dat het voor een jongens als Teze goed is als hij verkast”, reageert oud-speler Bjorn van der Doelen in de Skiete Willy Podcast. “Vooral als hij buiten de boot dreigt te vallen. Hij is begin twintig, dus het zou zonde zijn als hij stil komt te staan. Het zijn belangrijke jaren voor hem.”

Van der Doelen heeft nog genoeg vertrouwen in de potentie van Teze. “Hij kan zo in de Eredivisie of het buitenland aan de bak. Clubwatcher Marco Timmer sluit zich daar bij aan. “Ik denk dat dat ook gaat gebeuren.”

Overigens geldt voor Armando Obispo exact hetzelfde. Volgens clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zitten er clubs uit de Premier League, La Liga en Serie A op het vinkentouw voor Obispo, die daarmee ‘enkele miljoenen’ op kan gaan leveren. Het eigen jeugdexponent begon dit seizoen nog als basisspeler, maar verloor die – net als generatiegenoot Teze – in de afgelopen maanden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.