PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ik vond dat ze bij PSV aardig zeurden om alles’

Spakenburg-middenvelder Wimilio Vink is niet te spreken over het gedrag van de PSV-spelers tijdens het bekertreffen. Hij vond namelijk dat ze allemaal flink aan het zeuren waren. Ook zegt hij onder de indruk te zijn van de goal van zijn teamgenoot Dwayne Green.

Spakenburg verloor dinsdagavond met 1-2 van PSV, waardoor het bekersprookje van de amateurclub ten einde komt. In gesprek met ESPN wordt Vink ermee geconfronteerd dat Spakenburg zijn duels fel aanging tegen de Eindhovenaren. “Ik vond ze wel aardig zeuren om alles, hoor, met alle respect”, countert de middenvelder.

Vink is wel onder de indruk van de prachttreffer van zijn teamgenoot Green, die van Spakenburg van grote afstand terug wist te brengen in de wedstrijd. “Het was een fantastische goal, al stond het keepertje (Joël Drommel, red.) ook wel erg ver voor de goal, moet ik zeggen. Het is fantastisch om dit allemaal mee te maken. Volgend jaar gaan we voor de finale.”

One thought on “‘Ik vond dat ze bij PSV aardig zeurden om alles’

  1. Elly schouten says:

    Ik vond jullie erg onsportief
    Zeer onvriendelijk en de trainer en erg onsportief
    Vervelend clubje

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.