PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Branco van den Boomen solliciteert bij PSV’

Branco van den Boomen ziet zichzelf volgend seizoen wel voor PSV spelen. Dit zei hij gisteren in het programma ‘Rondo’ op Ziggo. De middenvelder maakt momenteel furore in Frankrijk bij Toulouse.

Ik zou het zeker wel mooi vinden. Die club heb ik altijd een warm hart toegedraagd”, aldus Van den Boomen. “Joey Veerman en ik zijn alleen wel een beetje dezelfde soort spelers. Ik weet niet of het past en of het voor PSV interessant is. We gaan het wel zien.”

Sinds 2020 speelt Van den Boomen voor het Franse Toulouse. Dit seizoen kent hij een uitstekend seizoen en staat hij achter onder meer Lionel Messi en Neymar op de vierde plek op de lijst met meeste assists in de Ligue 1. In Nederland speelde hij voor FC Eindhoven, sc Heerenveen, Willem II en De Graafschap. Zijn contract in Frankrijk loopt na dit seizoen af, dus hij kan transfervrij de overstap maken naar een andere club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.