PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

UITSPRAAK: Veldbestormer kost PSV deze flinke boete

De UEFA heeft PSV een boete van twintigduizend euro gegeven naar aanleiding van de veldbestormer in het duel tegen Sevilla. Keeper Marko Dmitrovic werd aangevallen tijdens het duel door een man die het veld opstormde.

De veldbestormer werd verwijderd van het veld, maar PSV moet wel een boete van twintigduizend euro betalen voor het incident. Ook moet men in de eerstvolgende Europese wedstrijd een deel van de Oostribune leeglaten. Ook krijgt PSV nog een geldboete van 9375 euro voor het gooien van bier op het veld.

Algemeen directeur Marcel Brands heeft op de clubsite in ieder geval een duidelijke boodschap voor de veldbestormer. “We vinden het erg vervelend dat een deel van de PSV-supporters de dupe is van de misdraging van een individu. We gaan nu proberen de geldboete op hem te verhalen.” De veldbestormer kreeg eerder al een stadionverbod van veertig jaar en een gevangenisstraf van drie maanden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.