PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

700 Ajax-supporters welkom in Eindhoven

PSV laat Ajax-fans toe in het treffen tussen beide clubs in april. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van. Het zou gaan om 700 supporters.

De leiding van de stad Eindhoven is daarmee een stuk vrijgeviger dan de collega’s uit Amsterdam. Bij de wedstrijd tussen beide clubs in de Johan Cruijff Arena in november mochten er namelijk geen uitfans van PSV komen. De Amsterdamse machtsdriehoek koos daarvoor vanwege de antisemitische spreekkoren van de aanhang van de Eindhovenaren, tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

Het duel tussen PSV en Ajax op 23 april kan wel eens een hele cruciale worden voor de eindstand van de Eredivisie. De Amsterdammers hebben op dit moment slechts twee punten voorsprong op de Eindhovenaren en een overwinning in de onderlinge wedstrijd kan dus voor beide teams genoeg zijn om plek twee of zelfs het kampioenschap nog te behalen. Ajax staat nog zes punten achter op koploper Feyenoord, PSV zelfs acht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.