PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

HARDE KLAP! ‘Einde seizoen voor basisspeler van PSV’

De kans is zeer groot dat het seizoen van Armando Obispo al ten einde is. Hier maakt Voetbal International melding van. De mandekker kampt namelijk met een fikse knieblessure.

Hij viel zondagavond tegen Vitesse na ruim een uur spelen in voor Jarrad Branthwaite, maar haalde het einde van de wedstrijd niet. De defensieve kracht liep strompelend naar de kant en moest zich laten vervangen voor Oliver Boscagli. Waar de Eindhovenaren hoopten op een kwetsuur van enkele weken, lijkt zijn revalidatie langer te duren.

Het medium weet namelijk te melden dat het waarschijnlijk twee maanden gaat duren voordat Obispo weer wedstrijden kan spelen. Aangezien het competitieseizoen tot eind mei duurt, lijkt hij zich te moeten richten op het nieuwe seizoen. Deze week volgt echter nog wel een medische check om te onderzoeken of het toch sneller kan.

Beide partijen hebben nog een verbintenis met elkaar tot medio 2024, waardoor Obispo aankomend seizoen gewoon in actie kan komen voor de club. Wanneer de verdediger bij PSV geen basisplaats kan krijgen dan is het echter niet uitgesloten dat hij komende zomer al om zich heen gaat kijken voor een nieuwe werkgever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.