PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet meer dan tien miljoen betalen om hem te behouden’

PSV wil huurling Jarrad Branthwaite graag definitief gaan vastleggen. Alleen moeten ze dan wel flink voor hem betalen. Clubwatcher Marco Timmer denkt dat ze een bedrag van meer dan tien miljoen euro voor hem moeten overmaken aan Everton.

In de afgelopen maanden is de Engelsman uitgegroeid tot een vaste waarde en belangrijke kracht in het elftal van trainer Ruud van Nistelrooij. PSV heeft echter geen optie tot koop, waardoor Branthwaite na dit seizoen in principe terugkeert naar Engeland.

In de Skiete Willy Podcast van Voetbal International geeft Timmer informatie over de stand van zaken. “PSV heeft al een paar keer geprobeerd om Branthwaite te kopen. Ze gaan nog steeds proberen om die jongen te behouden, maar dat wordt niet simpel. Je praat dan over bedragen van boven de tien miljoen euro.”

Voor PSV is het niet eenvoudig om zulke bedragen even op tafel te leggen, legt Timmer uit. “Het is wel heel veel voor PSV. Helemaal als je uit de positie komt waarin je zegt dat je een pas op de plaats moet maken.”

One thought on “‘PSV moet meer dan tien miljoen betalen om hem te behouden’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Gewoon kopen er is laatste jaren miljoenen gestopt in hopeloos spelers

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.