PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Xavi had Oranje-debuut wel anders voorgesteld

Xavi Simons mocht gisteren tegen Frankrijk zijn basisdebuut maken voor Oranje. Maar een succes werd het niet. Ze verloren namelijk kansloos met 4-0. Na de wedstrijd stond de PSV-ster dan ook verslagen voor de camera’s om zijn verhaal te doen.

Hij baalt na de 4-0 nederlaag tegen Frankrijk en maakt dat duidelijk. “Ja, tuurlijk verwacht je een mooie avond bij je eerste basisplek. Nu is het doorgaan naar de volgende wedstrijd. We wisten dat Frankrijk juist op zulke situaties loerde, ze zijn heel snel en maken de kansen snel af. Dat wisten we van tevoren, dat moet sowieso beter.”

Oranje heeft een turbulente week achter de rug, maar daar wil Simons niet achter schuilen. “Er zijn geen excuses, iedereen heeft het niveau, maar het moet beter. Dat weet de rest ook. Dat zullen we morgen bespreken met de trainer en maandag nog een keer. Tuurlijk is het teleurstellend dat die jongens ziek worden, maar je moet doorgaan en goed presteren in Frankrijk. Dat is geen excuus.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.