PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Alarmbellen mogen best een keer afgaan bij PSV’

PSV zal er alles aan moeten doen om tweede te worden in de Eredivisie. Maar makkelijk zal dit niet zijn volgens analist Aad de Mos. Hij vindt dat Ruud van Nistelrooy zich wel mag uitspreken tegenover de clubleiding.

Van Nistelrooij werd vorige zomer, mede op aandringen van algemeen directeur Marcel Brands, naar voren geschoven. De Mos vraagt zich af of er beloftes zijn gedaan aan de trainer op transfergebied. “Ik weet niet wat het plan voor de komende jaren is, maar je ziet dat het aan hem vreet”, doelt hij in een video-item van het Eindhovens Dagblad op de kwaliteit van de selectie. “Je moet een keer kordaat zijn en boos worden. Laten zien dat het PSV is… Het is structureel en dat is een kwalijke zaak.”

De Mos stelt dat PSV met Ajax en AZ moet uitvechten wie tweede wordt in de Eredivisie. “PSV speelt het minste voetbal van de top-vier.” Wanneer de Eindhovenaren vierde worden en de KNVB Beker niet winnen, wacht de Conference League volgend seizoen. “De alarmbellen mogen best een keer afgaan.” PSV moet er niet van uitgaan dat de tweede plaats nog binnen handbereik is, vindt De Mos. “Dat denkt Ajax ook met Heitinga en AZ ook met Eenhoorn. Het wordt een zware strijd, terwijl de kampioen, Feyenoord, bekend is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.