PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet Van Nistelrooy ontslaan na nieuwe wanprestatie’

PSV speelde vandaag met 1-1 gelijk tegen Vitesse. De fans van de Eindhovenaren zijn er klaar mee. Na weer een wanprestatie van hun team willen ze dat trainer Ruud van Nistelrooy zijn biezen pakt. Kijk hieronder naar een aantal reacties via het medium Twitter……

2 thoughts on “‘PSV moet Van Nistelrooy ontslaan na nieuwe wanprestatie’

  1. De leegloop van de zomer gaat volgen. Dat betekent weer niks de aankomende jaren. Volgens mij mogen ook de raad van bestuur buiten gooien. Hoe zou het zijn om de leiding van Eindhoven hier in het Philipsstadion neer te zetten die doen het blijkbaar goed met weinig geld, wat gebeurd er als die ineens miljoenen uit kunnen geven.

  2. ad heuvel says:

    gaat alleen maar slechter worden,,,,,schijnbaar heeft de hele staf str… in de ogen als ze dit niet of niet willen zien…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.