PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft flinke transfertroef in handen’

Jarrad Branthwaite staat ervoor open om een definitieve transfer te maken naar PSV. Dit meldt hij in een gesprek met de NOS.

“PSV is een grote club en ik heb het hier naar m’n zin, dus ik sta ervoor open om hierheen te komen”, aldus Branthwaite. “Maar Everton is ook een geweldige club. Die keuze maken we aan het eind van het seizoen, als ik terugga naar Everton.”

De aanwezigheid van Marcel Brands speelde een grote rol in zijn komst naar PSV. “Hij liet me van Carlise overkomen naar Everton toen ik zeventien was. Van de League Two naar de Premier League. Toen had ik al een goede band met hem en die wordt nu nog sterker”, zo geeft hij aan. “Toen hij mijn zaakwaarnemer belde om me hierheen te halen, liet hij zien dat hij in me geloofde. Dit is een grote club. Hij liet zien dat hij in me geloofde en dat pakt goed uit.”

2 thoughts on “‘PSV heeft flinke transfertroef in handen’

  1. Nicolaas In t veld says:

    Koop maar.

  2. It’s great to hear that Jarrad Branthwaite is open to making a permanent transfer to PSV. It’s always a good sign when a player enjoys their time at a club and is open to staying there longer. However, it’s understandable that he wants to weigh his options and make the best decision for his career at the end of the season. I’m curious to know, what do you think Branthwaite’s chances are of staying at PSV versus returning to Everton?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.