PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Engelse grootmacht overweegt bod uit brengen op Xavi Simons’

Erik ten Hag de manager van Manchester United heeft interesse in PSV-ster Xavi Simons. Hier maakt de journalist Ekrem Konur melding van. De talentvolle PSV’er kan als nummer acht en als nummer tien op het middenveld, maar is ook nog een optie voor op de vleugels.

Bovendien presteert in zijn eerste seizoen uitstekend in Eindhoven en laat zien daadwerkelijk over ontzettend veel potentie te beschikken. Met vijftien doelpunten en acht assists kan hij cijfermatig nu al tevreden zijn met zijn debuutseizoen, al kan het als het aan The Red Devils ligt, dus wel meteen zijn laatste jaar in het Philips Stadion worden.

Volgens Konur is de verwachting bij de Engelse topclub dat er meer dan veertig miljoen euro op tafel moet komen om PSV überhaupt naar de onderhandelingstafel te krijgen. Of ze dat bedrag ook al over hebben voor de nog altijd pas negentienjarige voetballer, is niet bekend. Eerder haalde Ten Hag wel al Lisandro Martinez (Ajax), Tyrell Malacia (Feyenoord) en Antony (Ajax) met wisselend succes weg uit de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.