PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax moet zondag de winst pakken in De Klassieker’

PSV moet aanstaande zondag hopen dat Ajax in eigen huis weet te winnen van Feyenoord. Mocht dit namelijk niet gebeuren en de winst naar Rotterdam gaan dan is de competitie volgens analist Aad de Mos beslist.

In een video-item van het Eindhovens Dagblad wordt De Klassieker door De Mos belicht vanuit PSV-perspectief. “Lekker hopen dat Ajax wint, jazeker. Dat is het beste, want dan ligt alles weer open”, is hij duidelijk. “En dan zelf Ajax pakken.” PSV speelt diezelfde dag tegen Vitesse.

Een Rotterdamse zege zou niet alleen voor Ajax desastreus zijn. “Als Feyenoord wint, zijn ze weg en worden ze kampioen. Ze hebben een heel makkelijk programma, dus dan is het een gelopen koers. Voor PSV is het altijd beter dat Ajax wint.”

Het verschil tussen Feyenoord en Ajax is op dit moment drie punten. AZ staat op vijf punten van de koploper, terwijl PSV zes punten minder heeft. In de Eredivisie staan nog negen speelrondes op het programma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.