PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV moet flink aan de bak op bestuurlijk niveau’

Ton van Veen gaat PSV aan het einde van het seizoen verlaten. Sinds 2016 is hij lid van de Raad van Commissarissen en had een belangrijke rol binnen de club. Hij zal de nieuwe topman gaan worden van de Jumbo. Hier maakt het Eindhovens Dagblad melding van.

Het is echter niet de enige positie die PSV moet opvullen, want ook Hans van Breukelen neemt afscheid. De voormalig topkeeper is al jarenlang commissaris binnen de vereniging, maar heeft besloten om het stokje door te geven. Naar verluidt is Boudewijn Zenden in beeld om hem op te volgen.

Voor Robert van der Wallen, Klaas Dijkhoff en Ingrid Wolf verandert er verder niets. Het drietal wil de komende periode nog op hun positie blijven zitten. Zo is voorzitter Van der Wallen niet van plan om voor juni 2024, wanneer zijn termijn afloopt, te vertrekken.

Ondanks de situatie blijft PSV naar verluidt rustig onder de huidige situatie en is de club hard op zoek naar goede opvolgers voor de vrijgekomen posities. De eredivisionist hoopt zo een stabiele basis te creëren voor de uitdagingen die de komende jaren te wachten liggen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.