PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Memphis steekt de loftrompet over zijn nieuwe coach

Memphis heeft de loftrompet gestoken over zijn nieuwe trainer Diego Simeone. De Oranje-international speelt nog maar kort voor Atletico Madrid maar is onder de indruk van de Argentijnse oefenmeester.

“Zijn record (Simeone is na zaterdag de manager met de meeste gecoachte wedstrijden namens Atlético, 613) is ongelofelijk, maar vooral ook de manier waarop hij werkt, is indrukwekkend”, begon de Nederlander zijn lofzang. “Ik denk niet dat veel coaches dit op deze manier kunnen doen. Het is dan ook een groot compliment naar hem en de rest van de technische staf.”

De spelers van Atlético Madrid gaan voor Simeone door het vuur. “Je voelde vandaag aan alles dat de mensen in het stadion en de spelers dit cadeau wilden geven aan Simeone, op zijn grote dag”, voelde Memphis over de 6-1 overwinning in eigen huis tegen Sevilla. “We hebben veel doelpunten gemaakt op een manier die je nauwelijks ziet in het voetbal. Zo veel wedstijden coachen hier, Simeone is zeker een legende. Ik hoop dat hij op deze manier doorgaat, want hij brengt energie en passie in het team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.