PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BEKERLOTING: Ajax naar Feyenoord, Spakenburg ontvangt PSV

De wedstrijden voor de halve finales van het bekertoernooi zijn bekend. En dit heeft een absolute kraker opgeleverd. Feyenoord speelt namelijk in eigen huis tegen de grote rivaal Ajax. De amateurs van Spakenburg krijgen daarentegen PSV op bezoek.

Begin april worden de halve finales gespeeld, al moeten de precieze data nog duidelijk worden. Fans van Ajax, Feyenoord, PSV en Spakenburg dienen 4, 5 en/of 6 april in ieder geval vrij te houden.

De finale staat op dit moment nog altijd gepland op zondag 30 april, maar die datum zou gewijzigd kunnen worden. Bereikt Spakenburg de eindstrijd, dan zit de KNVB namelijk met een probleempje: uit religieuze overwegingen spelen de amateurs niet op de ‘dag des Gods’. Er staat binnenkort een gesprekje gepland met de halvefinalisten om dit punt bespreekbaar te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.